Szolgáltatásaink

GÁZÉRZÉKELŐ KARBANTARTÁS, KALIBRÁLÁS, JAVÍTÁS

A Szenzortechnika Kft. több mint 10 éve áll az élet és vagyonvédelem szolgálatában. Cégünk vállalja gázérzékelő készülékek - SENS-EX, CROWCON, SENSITRON, EXTOX-UNI, EXPLIDET, MMA, MMG, VÖLGAS, NOTIFIER, KILSEN, DURAN, SMOKESENSE,... - és rendszerek karbantartását, telepítését, javítását, gázérzékelő készülékek helyszíni és laboratóriumi kalibrálását valamint a rendszerek tervezését.

Lakossági szén-monoxid (CO) érzékelők ellenőrzése: fűtési szezon során sajnos megnő a szén-monoxid (CO) mérgezések száma is. Ne kockáztassa saját maga és szerettei életét, egészségét. Ellenőriztesse CO jelző, riasztó készülékének működőképességét! Cégünk nagy hangsúlyt fektet a CO mérgezések megelőzésre, az élet megóvására, ezért kalibráló laboratóriumunkban kedvezményes áron vállaljuk szén-monoxid érzékelő készülékek működés ellenőrzését, vizsgálatát az MSZ EN 50291-1:2014 szabvány 5.3.1 szerint „D vizsgálógáz” alkalmazásával.

Szaktanácsadással, oktatással segítjük ügyfeleink munkáját.

Tevékenységünket a ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőség-irányítási rendszerünknek megfelelően végezzük, melyet a DNV tanúsított.

Cégünket regisztrálta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága. www.katasztrofavedelem.hu

A Nemzeti Akkreditáló Hatóság akkreditálta cégünk kalibráló laboratóriumát a gázveszélyt jelző készülékek, gázérzékelők helyszíni és laboratóriumunkban történő kalibrálására.
www.nah.gov.hu
Cégünk szolgáltatási tevékenységére felelősségbiztosítással rendelkezünk, az általunk végzett szolgáltatásokra teljes körű felelősséget vállalunk.

Kalibrálási tevékenység

Kalibráló laboratóriumunk vállalja gázérzékelő készülékek kalibrálását, és a vizsgálatok eredményének, körülményének és az eltéréseknek kalibrálási bizonyítványban való rögzítését cégünk laboratóriumában, illetve telepített berendezések esetén külső helyszínen is. A kalibrálási eljárások célja a mérőeszközök metrológiai jellemzőinek adott környezeti feltételek mellett történő meghatározása. Kalibrálási szolgáltatásainkat a mérésügyről szóló törvény rendelkezéseinek és a vonatkozó szabványoknak megfelelően végezzük. A kalibrálást hitelesített, az országos etalonra visszavezethető használati etalonokkal, kalibrált eszközökkel végezzük el. Megrendelőinket a hivatkozott előírásokat kielégítve - a mérésügyről szóló törvény előírásainak maradéktalan betartása mellett – folyamatosan a legmagasabb szintű kalibrálási szolgáltatásban kívánjuk részesíteni.

Szerviz szolgáltatások

Magyarország teljes területén több száz szerződéses partnerünk számára végezzük gázérzékelő rendszerek karbantartását, javítását. Területi képviseleteink révén kiterjedt országos szervizhálózattal rendelkezünk, így az ország bármely régiójában költséghatékonyan és gyorsan tudjuk ellátni a szervizes feladatokat. Szerződéseink keretein belül rendszeresen elvégezzük a vonatkozó előírások szerinti és annak megfelelő műszaki felülvizsgálati és karbantartási tevékenységet, előre meghatározott, jól tervezhető ütemezésben. Sokéves tapasztalatunk, hogy a rendszeresen karbantartott rendszereknél a váratlan, eseti meghibásodás sokkal ritkább és amennyiben mégis előfordul, jóval gyorsabban és hatékonyabban elhárítható a probléma.

Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a vonatkozó szabványok, előírások nemcsak a gyártókra, hanem az üzemeltetőkre és a karbantartást végzőkre is számos kötelezettséget írnak elő. Ezúton is szeretnénk felhívni tisztelt üzemeltetők figyelmét, hogy a kazánházakban, mélygarázsokban, festőműhelyekben és egyéb mérgezés- vagy robbanásveszélynek kitett helyiségekben és szabadtereken üzemelő gázveszélyt jelző készülékek és rendszerek megbízható és hiteles működése érdekében - a vonatkozó előírásoknak megfelelően - gondoskodni kell azok rendszeres műszaki felülvizsgálatáról, karbantartásáról és kalibrálásáról.

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre, munkanapokon 8-16 óráig, központi telefonszámainkon vagy személyesen. A munkaidőn túli, illetve hétvégi problémák kezelése érdekében folyamatos szervizügyeletet biztosítunk ügyfeleink részére.

Szaktanácsadás

Többéves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink szívesen állnak partnereink rendelkezésére ingyenes szaktanácsadással. Igény esetén segítjük a megrendelőt, felhasználót a valós igény feltérképezésében, amennyiben szükséges helyszíni szemlét is tartunk a pontosabb tájékoztatás érdekében. A megrendelővel, felhasználóval együttműködve költségtakarékos, de a vonatkozó előírásoknak megfelelő és műszakilag indokolt védelmi megoldásokat dolgozunk ki.

Tervezés

Cégünk által gyártott és forgalmazott gázérzékelő rendszerek kivitelezéséhez engedélyezési és kivitelezési tervdokumentációt készítünk. Szükség esetén hatósági egyeztetéseket és engedélyezéseket bonyolítunk le, más tervezőkkel együttműködünk. Tervezési segédlettel támogatjuk az általunk gyártott gázérzékelő készülékek gyors és szakszerű tervezését, biztonságtechnikai rendszerekbe illesztését.

Kivitelezés – telepítés

Társaságunk vállalja gázérzékelő rendszerek szakszerű és gyors telepítését, ügyelve a tiszta és költségtakarékos munkavégzésre. Munkatársaink ügyelnek a munkavédelmi és tűzvédelmi szabályok betartására és a tiszta munkahelyre. Az általunk gyártott és forgalmazott rendszerek üzembe helyezését is elvégezzük. Az üzembe helyezés során ellenőrizzük a rendszer elemeinek megfelelő telepítését, bekötését. Feszültség alá helyezzük a rendszert, elvégezzük a a programozását, teljes körű működéspróbát végzünk, és jegyzőkönyvet állítunk ki a rendszer megfelelő működéséről. Igény esetén lebonyolítjuk a rendszer szakhatósági átadását is.

Kedvező áron kínáljuk karbantartási és kalibrálási szolgáltatásainkat, hogy tisztelt Partnereink költségtakarékosan, de mégis előírásszerűen és biztonságosan üzemeltethessék telepített és hordozható gázérzékelő készülékeiket.

Kérjük, hogy gázveszély jelző készülékkel kapcsolatos igényével, kérdésével forduljon hozzánk bizalommal.

További sikeres együttműködésünk reményében.

Csatlakozz hozzánk: Facebook