Új esztendő, növekvő kihívások.

Boldog Új Évet Kívánunk minden partnerünknek! Reméljük volt idő pihenni az ünnepek alatt, ugyanis most kinyitjuk titkos ládánkat, melyekből újdonságok, az idei évben várható trendek fognak záporozni. Ezt pedig mindenkinek érdemes elolvasnia, aki versenyképes akar maradni a gázérzékelés, klímatechnika területén.

Nézzük meg hát a legfontosabb területeket és azt, mit várhatunk 2023-ban!
 

Klímatechnika

2022 kétségkívül az energiaválság éve volt, ami főleg a fosszilis fűtőanyagok, kiemelten a gáz tekintetében okozott bizonytalanságot. Sok háztartás váltott fűtési módot, akik közül nem kevesen úgy döntöttek, klímafűtésre váltanak. Az enyhe tél és a gázénál kedvezőbb költségek egyelőre őket igazolják. De mit jelent ez a klímatechnikai szakemberek számára? A tavaly vásárolt nagy számú klímaberendezés állomány hamarosan eléri első szerviz periódusát. Az eddig karbantartott, javított klímaegységek száma radikálisan megemelkedik. Hatékony munkát pedig hatékony eszközökkel lehet végezni.

www.klímaműszer.hu oldalunkon mindent megtalál, ami munkájához szükséges. A teljes Fieldpiece kínálat mellett hordozható gázérzékelőket is vásárolhat, hogy a munkavégzés ne csak gyors és hatékony, de biztonságos is legyen.

Gázérzékelés

Gázok mérésére az élet szinte minden területén szükség van. Nem csupán parkolóházak, de irodák, bevásárlóközpontok, sőt iskolák területén is fontos a folyamatos ellenőrzés. Van, ahol a mérgező gázok jelenlétét, van ahol az oxigénszintet kell folyamatosan mérni. A Szenzortechnika minden érzékelési területre kínál világszínvonalú megoldást, legyen szó telepített, vagy mobil rendszerekről, egy egységről, vagy akár érzékelő hálózatról. Tervezünk, telepítünk, karbantartunk, javítunk.

Na és persze fejlesztünk. A tavalyi év végén mutattuk be az Európában egyedülálló duál érzékelőinket a SENS-EX TG/A-E- CONO és CONO2-t melyek TÜV tanúsítvány mellett az MSZ EN 50545-1 ipari szabványnak is megfelelnek.
www.szenzortechnika.hu oldalunkon minden szükséges információt megtalál termékeinkről, szolgáltatásainkról.

Közzététel dátuma: 2023. január 19.

Csatlakozz hozzánk: Facebook