Többszörös Fieldpiece siker az idei Dealer Design Awards-on

A theNEW hűtéstechnikai magazin Kereskedelmi Tervezői Díját az idei évben két Fieldpiece termék is kiérdemelte, kimagasló teljesítményével. A díjat 18. éve ítélték oda új fejlesztésű ACHR eszközöknek.

Dealer Design Awards 2022 Fieldpiece

 

A 10 CFM teljesítményű VPX7 vákuum szivattyú
"ezüst" érmes lett a  „Kézi szerszámok” kategóriában.

 A 132 nevezett közül, a zsűri a készülék kis méretéhez és könnyű súlyához tartozó nagy teljesítményt értélkelte, mely egyszerűvé teszi a magas helyekre történő le- és feljutást a szakemberek számára szélsőséges munkavégzési körülmények között. A 10 CFM DC motor, gyors vákuumolást biztosít. A így szakemberek jelentős időmegtakarítással tudják elvégezni az adott unkát.

Ezen túlmenően a szabadalmaztatott RunQuick® rendszernek köszönhetően az olajcsere működés közben is elvégezhető a vákuum elvesztése és az ebből adódó veszteségek elkerülésével.

 

 

 

 

 


Az infravörös érzékelővel ellátott DR82 szivárgáskereső

"bronz" fokozatot érdemelt ki az  „Elektronikus mérőeszköz” kategóriában.

Azon tulajdonságát értékelték, hogy kimagasló érzékenységet biztosít a technikus szakamberek munkájához a piacon elérhető egyéb eszközök között.

A bírálók döntésének helyességét, saját ügyfeleink már számos alkalommal megerősítették. 

Ezt szintén alátámasztja, hogy ez a készülék az elmúlt évben a PRO TOOL INNOVATION AWARD (Professzionális Eszköz Innováció Díj) nyeretese is lett  „Teszt és mérőeszköz” kategóriában, mint a világ leginnovatívabb konstrukciója a kültéri elektromos berendezések között.

 

 

 

 

 

 

 

Közzététel dátuma: 2022. augusztus 23.

Csatlakozz hozzánk: Facebook