Tiszta levegő, tiszta fej 2. rész!

Korábbi cikkünkben a levegőminőség mérés fontosságáról, a légminőség gyerekekre gyakorolt hatásairól írtunk. Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan ellenőrizheti az iskolában, munkahelyén vagy akár az otthonában a levegő minőségét egyetlen, hordozható eszközzel!

A Szenzortechnika Kft kínálatában számos levegőminőség ellenőrző eszköz található. Iskolai (de akár irodai vagy otthoni) használatra a
Senseair Aercast a tökéletes választás. Költséghatékony, mivel az eszköz akkumulátorról, vezeték nélküli kapcsolattal működik, vagyis hordozható. Így akár egyetlen eszköz elegendő az iskola összes osztálytermének levegőminőség méréséhez. Tulajdonképpen a Senseair Aercast egy fejlett és sokoldalú 4 az 1-ben levegőminőség ellenőrző. Méri a környezeti levegő szén-dioxid koncentrációját, hőmérsékletét, páratartalmát és nyomását. A mért paraméterek kényelmesen egy közös értékben - a Senseair Indexben – kerülnek összesítésre, amely leírja, hogy a környezeti levegő hogyan befolyásolja az Ön teljesítményét. Az ultra alacsony energiafogyasztású érzékelőnek köszönhetően az Aercast az aktuális konfigurációtól függően legalább 2 évig üzemeltethető a beépített akkumulátorral. A mért adatok egy nagy felbontású kijelzőn jelennek meg, a teljes beltéri levegőminőséget pedig intuitív módon jelzik a stílusos LED-elemek. Az adatok vezeték nélkül, nyílt protokoll segítségével kerülnek továbbításra, és egy laptop vagy egy okostelefonos alkalmazás segítségével tekinthetők meg. A termék megfelel az ASHRAE 189.1 szabványnak (±50ppm @ 1000ppm mért szén-dioxid érték).
 
Sokan gondolják, hogy a fenti szén-dioxid problémák csak régen épült iskolák esetében tapasztalhatóak, hiszen a modern épületek már klimatizálással kerülnek átadásra. A légkondicionálók működése pedig megoldja a tanulókra leselkedő szén-dioxid veszély problémáját. Miért óriási tévedés ez? Miért fontos a klimatizált helyiségek, területek levegőminőségének folyamatos ellenőrzése és mindez hogyan végezhető el? 
Kiderül következő cikkünkből. 

Ide kattintva megtekintheti, de akár meg is rendelheti ezt a levegőminőség ellenőrző eszközt 

 

Szenzortechnika Kft.
2038 Sóskút, Ipari Park hrsz.3508/65.
 
Termékfelelős:
Tóth Attila, Meiszterics Noémi
Telefon:+36 20-429-2843
Telefon:+36 20 348-3441
E-mail: attilatoth@szenzortechnika.hu
E-mail: meisztericsnoemi@szenzortechnika.hu

Csatlakozz hozzánk: Facebook