Szeretne negyedmillió forintot spórolni? Esetleg kétmilliót?

A címet nem csupán figyelemcsalogatónak szántuk. 

A Szenzortechnika Kft. 25. születésnapját ünnepli 2023-ban és ehhez a hatalmas eseményhez, hatalmas kedvezményeket is adunk az akció időtartamában és feltételei mellett.

Legyen szó szimpla garázsról, teremgarázsról, vagy egybe épített társasházak bonyolult garázsrendszeréről, mindenhol fontos a CO érzékelés. A Szenzortechnika Kft. a legkisebb garázstól a legnagyobb területekig tervez, épít ki és tart karban gázérzékelő rendszereket. SENS-EX megoldásaink nem csupán megbízhatóságukat bizonyították az elmúlt években, de számos balesetet, mérgezést, sőt halálesetet is megelőztek. Előző anyagunkban a rendszer képességeiről, élettartamáról hoztunk információkat, így Önnek minden fontos adat rendelkezésére áll, akár cserélni szeretné meglévő rendszerét, akár gázérzékelő rendszer kiépítését tervezi.

Ezt mi pedig 25% kedvezménnyel támogatjuk. nem csupán azért, mert éppen a cég negyedszázados évfordulóját ünnepeljük, hanem mert fontosnak tartjuk, hogy ahol szükséges, ott legyen gázérzékelő rendszer, ahol pedig cserére szorul, ott új eszközök álljanak szolgálatba.

De mit is jelent ez a számok nyelvén?

Nézzünk két példát:

Egy társasházi teremgarázs 11 érzékelős rendszeréhez az érzékelőkön kívül szükséges a vezérlő központ, a konfigurációs kártyák, a bővítőmodul, elosztó doboz, tápegység, a szabványnak megfelelően hang- és fényjelző egység,’ Belépni tilos’ és ’Helyiséget elhagyni’ feliratokkal, valamint a beépítési munkadíj. Egy ilyen rendszer nettó listaára hozzávetőlegesen 1 000 000 Ft, ám az idén mindössze 750 000 Ft. Vagyis Ön egy ilyen rendszer idei kialakításával 250 000 Ft + ÁFA-t is spórolhat.

Most minden bizonnyal arra gondol, hogy komolyabb rendszernél még nagyobb a kedvezmény mértéke. Teljesen igaza van!

Nézzük most meg egy nagy irodaház parkolójának garázs rendszer CO védelmének megközelítő költségeit. Egy 64 érzékelős rendszernél nem csupán a szenzorokból kell több. Több vezérlőmodul és a terület nagysága miatt jelerősítők is szükségesek. Természetesen több hang- és fényjelző kerülnek telepítésre, így mindent egybe vetve a munkadíj is magasabb.

Egy ilyen hatalmas rendszer kiépítési anyag és munkaköltsége nettó 7 800 000 Ft. Listaáron. Idén azonban ezen a mintarendszeren közel kétmillió forintot spórolhat!

Ne várja meg, míg százévesek leszünk. Akkor nem lesz 100 százalék kedvezmény.

Az akció érvényes 2023. június 1-től 2023. szeptember 30-ig.
*Az ajánlat nem teljes körű, a részletek kapcsán érdeklődjön kollégáinknál:
e-mail: meisztericsnoemi@szenzortechnika.hu
www.szenzortechnika.hu

 

Csatlakozz hozzánk: Facebook