Legyen kéznél a védelem: Senko iGAS

A Balaton környékén heteken belül elkezdődik a szüret, melybe folyamatosan kapcsolódnak be az ország más borvidékei egészen október elejéig. Sajnos minden évben történnek a mustgáz által okozott halálos balesetek. Legújabb termékünk pontosan ezen veszélyek kivédésére készült. Íme a Senko iGAS

Az iGAS CO2 egy hordozható gázérzékelő, amely megbízható és tartós szén-dioxid-érzékelést kínál kompakt és könnyű csomagolásban. Az iGAS CO2 egy kis teljesítményű NDIR (nem diszperzív infravörös) érzékelőt használ a gyors és pontos mérés érdekében. Alacsony energiafogyasztása lehetővé teszi, hogy az akkumulátor élettartama egyetlen feltöltéssel több mint hét nap. Az iGAS-t úgy tervezték, hogy ellenálljon a legkeményebb ipari munkakörülményeknek is, IP66/67 védettséggel rendelkezik, és az iparágban vezető riasztási időt, változtatható riasztási szinteket és adatnaplózást biztosít. A kommunikáció az USB töltőkábelen keresztül, egyedi PC-szoftverrel történik.

A riasztás nem csak kijelzéssel és hanggal, de rezgéssel is történik, így zajos környezetben is tökéletes megoldást nyújt.

Tervezése során a Senko mérnökei ügyeltek arra, hogy a termék, karbantartható, kompakt és megfizethető megoldás legyen azon felhasználók számára, akiknek hordozható szén-dioxid-érzékelő elengedhetetlen, sőt létfontosságú a mindennapi munkához. Ideális választás borászatok számára, de használható akár kórházban vagy laboratóriumban, minden olyan hűtőtérben, mely szárazjeget használ. Napjainkban pedig minden olyan rendelőben, egészségügyi központban, oltóponton is jó szolgálatot tehet, ahol a COVID vakcinákat szárazjeges környezetben tárolják.
Az iGAS az ideális hordozható megoldás a CO2 veszélyek megelőzésére.

Az iparág leghosszabb akkumulátor-üzemideje

Az iGAS CO2 a legújabb, kis teljesítményű infravörös érzékelőket ötvözi a vezető lítium-ion akkumulátor technológiával. Ez garantálja, hogy az iGAS hordozható gázérzékelő az iparágban a leghosszabb akkumulátor-üzemidővel rendelkezik. Továbbá, a legújabb lítium-ion akkumulátorok használatával az iGAS CO2 gyorsabb töltési idővel rendelkezik, ami lehetővé teszi a 7 napot meghaladó üzemidőt egyetlen feltöltéssel! Ennek eredményeképpen kevesebb a várakozási, kiesési idő az egyes töltések között, ami a jelenlegi hordozható érzékelők egyik fő hátránya.

USB-n keresztül újratölthető és letölthető riasztási feljegyzések

Az iGAS hordozható gázérzékelőt valóban könnyű használhatóságra és hosszú üzemidőre tervezték.  A rugalmas USB-töltés révén az eszköz tölthető akár autóban, vagy laptop segítségével is. Ezenkívül az iGAS hordozható gázérzékelő teljes riasztási rekord tárolással rendelkezik, amely USB-n keresztül letölthető PC-re/laptopra. Ezáltal ideális egészségügyi és biztonsági feljegyzések tárolására.

Karbantartható. Kompakt. Megfizethető. 

Az iGAS hordozható gázérzékelő pontosan ilyen: karbantartható, kompakt és megfizethető, miközben gyorsan és pontosan érzékeli a veszélyes széndioxidgáz-kibocsátást. Az érzékelő egy gumírozott polikarbonát tokban helyezkedik el, ami számos előnyt biztosít. Mindenekelőtt IP67-es védettségi osztályba tartozik, amely megvédi az érzékelőt a por és a víz, valamint a folyadék fröccsenése ellen. A felhasznált anyagok kombinációja biztosítja, hogy az érzékelő robusztus, ütésálló és mindössze 93 g-os súlyával könnyű legyen! 

Új termékünkkel az alábbi videóban is megismerkedhet:

Megrendelés webáruházunkban: www.klímaműszer.hu

Közzététel dátuma: 2021. július 23.

Csatlakozz hozzánk: Facebook