Kis eszköz, nagy segítség a Fieldpiece-től

Május elseje a munka ünnepe. Ünnepelni pedig akkor van okunk, ha a munkát könnyedén végezzük el. Idén minden okunk megvan az örömre, hiszen a Szenzortechnika Kft-nél május elejétől kapható a Filedpiece világújdonsága a Valve Core Removal Tool!

A Filedpiece filozófiája nagyon egyszerű. Olyan eszközöket tervezni, melyek megkönnyítik a klíma- és hűtőrendszer szerelők munkáját. Ennek a munkának a legújabb eredménye a Valve Core Removal Tool szervízcsatlakozó, melynek segítségével a klímatechnikus könnyedén tudja javítani, leengedni vagy feltölteni a javítás alatt álló berendezést, rendszert. Mivel nincs két egyforma rendszer, a Filedpiece három változatban alkotta meg az eszközt. Az eszközök kémlelőüveg segítségével teszik könnyebbé a munkát. A karbantartást, javítást végző munkatárs figyelemmel tudja követni a szelep eltávolítási folyamatot, ellenőrizni tudja a szelep, a tömítés állapotát. Az eszközhöz természetesen mérőműszer is csatlakoztatható, melynek védelméről kettős golyósszelep gondoskodik.

A cserélhető ¼” és 5/16” port szerelvényekkel a technikusoknak többé nincs szükségük több szerszámra a különböző rendszerekhez. Az integrált O-gyűrűs tömítés megfelelő szigetelést biztosít a szerelvények és az eszköz között.

Az okos újítások a Valve Core Removal Tool-t minden munkaterületen kiemelkedő eszközzé teszik. Az integrált kémlelőüveg segíti a technikusokat, hogy a szelepmagot teljesen befogják és eltávolítsák, mielőtt kinyitják a VCRT szelepeit. Kialakításakor fő szempont volt, hogy használójának minél kisebb erőkifejtéssel kelljen dolgoznia, így került kialakításra az egyedi forgódugattyú, mely a hüvelykujj helyett tenyérrel szabályozható. Ez a kényelmesebb, kevesebb erőkifejtési igénylő megoldás a sokhónapos használat során bizonyítja majd előnyeit. A Fieldpiece eszköze aktív rögzítőinek köszönhetően stabilan kapcsolódik.

Hogyan néz ez ki a gyakorlatban? Megtekintheti a Filedpiece hivatalos videójában: https://youtu.be/bos1B2xYPXg

Ha pedig Magyarországon az elsők között szeretné használni ezt az eszközt, írjon nekünk, hogy már a forgalmazás első napján kézbe vehesse a Filedpiece Valve Core Removal Toolt!

Csatlakozz hozzánk: Facebook