Ha gázérzékelésről van szó, figyeljen a minőségre!

Mi mindig örülünk, ha valaki a Szenzortechnika Kft termékeit választja arra, hogy professzionális gázérzékelő rendszert tudhasson magáénak. A piacon azonban sok márka elérhető és vannak, akik ajánlás, vagy gyanúsan kedvező ár alapján választanak egy ismeretlen berendezést. A rossz, vagy nem megfelelő minőségű termék megvásárlása az Ön szíve joga. Mi azonban segítünk abban, hogy eldönthesse, valóban megfelelő e a termék.

Bemutatkozik a Szenzortechnika Kft akkreditált laborja.

Egyetlen berendezés sem készül az örökkévalóságnak. Még a legjobb gázérzékelők hatásfoka is csökken az évek alatt, míg a gyengébb minőségű érzékelők eleve működési kockázatot hordoznak magukban. Akkreditált laborunkban vállaljuk gázérzékelő berendezések kalibrációját, bevizsgálását. Miért tehetjük meg mindezt? Mert a Nemzeti Akkreditáló Hatóság akkreditálta cégünk kalibráló laboratóriumát a gázveszélyt jelző készülékek, gázérzékelők helyszíni és laboratóriumunkban történő kalibrálására. Igen, jól olvasta. Nem csupán laboratóriumi, de helyszíni kalibrációt is végzünk. Mindezt pedig nem csupán a Szenzortechnika Kft által forgalmazott SENS-EX, de többek között CROWCON, SENSITRON, EXTOX-UNI, EXPLIDET, MMA, MMG, VÖLGAS, NOTIFIER, KILSEN, DURAN és SMOKESENSE márkák esetén is vállaljuk. Szakmai elhivatottságunk és küldetésünk, hogy a gázérzékelő rendszerek – márkától függetlenül – kifogástalanul üzemeljenek telepítési helyükön. Az emberéletnél nincs drágább.

Éppen ezért azzal is tisztában vagyunk, hogy a bevizsgáláson túl a rendszeres karbantartás, és szerviz is fontos.

Országos Szervízhálózatunknak köszönhetően hazánk bármely pontján elvégezzük a műszaki felülvizsgálatot és karbantartást és ezen szolgáltatásainkra teljeskörű felelősséget vállalunk!

Ne feledje, üzemeltetőként Önt is kötelesség terheli gázérzékelő rendszereinek karbantartása, megfelelő kiépítettsége tekintetében.

Kérdése merült fel? Állunk rendelkezésére!

 

Csatlakozz hozzánk: Facebook