Gondoljon időben a fűtésszezonra!!

Talán szeptember közepén komolytalannak tűnik a címben foglalt felvetés, azonban épületüzemeltetési szempontból a fűtésszezon nem a kazánok első befűtésekor kezdődik. A fűtőberendezések fizikai felkészítésén túl az aktív környezetbiztonsági rendszerek felügyeletére is sort kell keríteni.

 

Legyen szó bármely tüzelési eljárásról, a gázveszély mindenhol jelen van és valós fenyegetést jelent. A Szenzortechnika Kft megoldásaival nem csak a komoly baleseteket, mérgezéseket előzheti meg, de a legapróbb szivárgásról is azonnal értesülhet. SENS-EX C/D-S-K rendszereinket kifejezetten kazánházak, gázfogadó helyiségek védelmére fejlesztettük ki. Robbanásveszélyes gázok érzékelésekor a koncentrációtól függő fokozatban riaszt és helyezi üzembe a légtechnikai- és beavatkozó berendezéseket.

Annak ellenére, hogy ezen készülékeink önhiba jelzéssel és saját szervizigény jelzéssel rendelkeznek, mindenképpen érdemes egy karbantartást végezni rajtuk a fűtési szezon kezdete előtt. A Szenzortechnika országos szervizhátterének köszönhetően munkatársaink a karbantartási igény leadását követően rövid időn belül átvizsgálják berendezéseit.

Talán már mondanunk sem kell, cégünk az idén ünnepli alapításának huszonötödik évfordulóját. Ezért 2023 a kedvezmények éve. Mi nem feledkezünk meg azokról sem, akik most tervezik gázérzékelő rendszerek telepítését, esetleg cseréjét. Kérje különösen kedvezményes ajánlatunkat új vagy már meglévő gázérzékelő rendszer cseréjére telepítésére. Meg fog döbbenni születésnapi árainkon!

Karbantartási szolgáltatásunk igénybevételével Ön nyugodtan készülhet fűtési berendezéseivel a szezonra, biztonságban tudva munkatársait és az üzemeltetett épület minden látogatóját.

Csatlakozz hozzánk: Facebook