GMI GT-Fire egy hordozható jó barát. Már kapható a Szenzortechnika Kft-nél!

A GMI GT-Fire egy speciálisan a tűzvédelmi, katasztrófavédelmi, gázszolgáltatási területen dolgozó szakemberek számára kifejlesztett kézi metánérzékelő mérő. Ez a felhasználóbarát eszköz ergonomikus kialakítású, masszív polikarbonát szerkezettel párosul, amely kivitelezésénél fogva biztosítja a tartósságot és a könnyű kezelhetőséget. Hamarabb szüksége lehet rá, mint gondolná.

A Szenzortechnikai Kft kínálatában már elérhető a Teledyne GT-Fire hordozható érzékelő, mely a sima GT sorozatnál jóval olcsóbb, így ideális és gazdaságos megoldást jelent, gázszolgáltatók, gázvédelemmel, gázfűtés szereléssel foglalkozó szakemberek számára. Ez az eszköz azonban sokkal több, mint egy metándetektor.
A GMI GT-Fire a gyúlékony (PPM és LEL) gázok, valamint szén-monoxid (CO), oxigén (O2) és kén-hidrogén (H2S) érzékelésére, detektálásra alkalmas.
Az eszköz lehetővé teszi a kezelői számára, hogy speciális érzékelők nélkül maguk végezzék el a szivárgásvizsgálatokat, miközben megelőzi, feleslegessé teszi a frusztráló leállási időszakokat.
A GMI GT-Fire egyszerű kezelőfelülettel rendelkezik, amelyet egy gyors, pontos és könnyen érthető kijelzőn keresztül tekinthetünk meg. Segítségével a szivárgásvizsgálat teljeskörűen, szakszerűen és időben elvégezhető. Adatai könnyen hozzáférhetőek, ami leegyszerűsíti a jelentéstételi folyamatot, és használói számára is biztonságot nyújt, amikor szivárgásgyanús területen kell dolgozniuk.

A készülék előnyei:

- Felhasználóbarát eszköz egyszerű kezelőfelülettel
- Ergonomikus kialakítás, amely könnyen kezelhető
- PPM és LEL éghető gáz tartományok a szivárgás felderítéséhez
- Kézi és automatikus adatgyűjtés
- Hangjelzés és nagy vizuális "ketyegő" (Geiger) a ppm-tartományban
- Integrált lámpa
- Robusztus polikarbonát tok, IP54-es szigeteléssel

A termékről részletesebb adatokat, műszaki leírást ide kattintva talál:
https://www.klímaműszer.hu/GT-Fire

 

Közzététel dátuma: 2023. január 24.

Csatlakozz hozzánk: Facebook