Európa első duál érzékelője, mely TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik és 100%-ban megfelel a legfontosabb iparági szabványnak.

A Szenzortechnika Kft. nem csupán a gázérzékelők telepítésében és szervízelésében piacvezető. Mérnökeink egy olyan dual érzékelőt fejlesztettek, amely TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik és maximálisan megfelel az MSZ EN 50545-1 szabványnak.

A mélygarázsok védelmét Magyarországon semmilyen jogszabály nem írja elő. Van azonban egy nemzetközi szabvány, ami a mélygarázsok, alagutak védelmére  vonatkozik, neve MSZ EN 50545-1 Alkalmazása önkéntes, de épületüzemeltetési és életvédelmi szempontokból komoly garanciákat jelent.

A szabvány a következőket írja elő:
- IP54 védelem
- Legalább három küszöbszint (riasztási szint)
- Szén-monoxid esetén a mérési tartományt 0 … 300 ppm között.
- Változtatható riasztási szintek és átlagolási idők.
- Előírások a hőmérséklet, páratartalom változásának tűrésére, a mérések linearitására.

Jelen pillanatban ennek a szabványnak Magyarországon kizárólag a Szenzortechnika Kft SENS-EX TG/A-E-CONO2-A-GS duál érzékelője felel meg, mely ezen felül TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik.

Miért fontos a tanúsítás?

’A messziről jött ember, azt mond, amit akar’ tartja a mondás, ami igaz is, hiszen saját termékéről mindenki csak szépet mond. A Szenzortechnika Kft-nek azonban fontos, hogy a szabványi megfelelőség és a tőlünk megszokott szakmai precizitás mellett független tanúsítványokkal is bizonyítsuk termékeink magas minőségét.
A tanúsított érzékelő rendszer használata nem csupán azért fontos az Ön számára, mert független szervezet tanúsítja az egység szabványnak és a technikai dokumentációban benyújtott paramétereknek történő megfelelését, hanem mert tanúsított eszköz alkalmazásával az előírásoknak megfelelő, szakszerű telepítéssel - Ön mentesülhet minden felelősség alól egy incidens esetén.

De vajon mit tud ez az egyedülálló érzékelőnk? Következő hírlevelünkből részletesen megtudhatja.
Addig is kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. Kapcsolat>>>

 

Közzététel dátuma: 2022. november 7.

Csatlakozz hozzánk: Facebook