Elnyertük a GMI magyarországi képviseleti jogát

Elnyertük a világhírű GMI magyarországi képviseleti jogát. Ami azt jelenti, hogy mostantól kezdve kedvezményes, forintos árakon hozzáférhetők a több, mint 60 éve világszerte ismert, minőségi hordozható gázérzékelő készülékek. Továbbá mi lettünk a GMI kizárólagos magyarországi szervize is. Már nálunk tudja javíttatni és kalibráltatni ezeket a készülékeket is.
Egy kis ízelítő termékkínálatukból:

GMI PS200 sorozat

A robosztus és nagy pontosságú hordozható gázérzékelő készülék, páratlan védelmet biztosít zárt terekben történő alkalmazáskor. A készülék robbanásveszélyes és mérgező gázok érzékelésére egyaránt alkalmas.

Akár egyidejűleg képes észlelni és megjelneíteni 4 féle gázt is. A PS200 alkalmas különböző iparágaban történő alkalmazásra. Belépés előtti ellenőrzés is elvégezhető az opcionális belső mintavevő szivattyú segítségével.

 

GMI GT sorozat

Úgy tervezték, hogy a készülék alkalmas többféle - a gáziparban használt - méréstípusok elvégzésére is, a szerviztechnikusok számára minden igényt kielégítő módon:
- szivárgás vizsgálat
- szűk térbem való mintavételezés
- Barhole vizsgálat
- szénmonoxid ellenőrzés
- tisztítás ellenőrzés
- Sniffer vizsgálat
- nyomás veszteség vizsgálat

GMI Gassurveyor sorozat

A készülék legjobban terepen történő gázszivárgás ellenőrzéshez javasolt. Rendkívül pontos, könnyen konfigurálható mérőműszer, ami antisztatikus kialakítással rendelkezik.

Csatlakozz hozzánk: Facebook