Egész éves gázvédelem napi 8 Ft-ért??

Az emberélet védelme nem lehet elég drága. Mindez napjainkban, az új energiaárak esetén is igaz. Jó hír viszont, hogy a Szenzortechnika Kft vegyi cellás érzékelő központjai egy éven keresztül üzemeltethetőek napi 8 Ft-os költségen!

Vegyi cellás érzékelőkkel üzemelő rendszereink távadói nyugalmi állapotban mindössze 10mA áramfelvétellel üzemelnek. Mit jelent mindez? Azt, hogy egy professzionális, 5 távadóból álló rendszer fogyasztása naponta mindössze 0,029 kWh, vagyis éves szinten 10,5 kWh. Ez pedig az üzemeltetőnek piaci áramárral számolva is mindössze 2 827 Ft évente!

Félvezetős érzékelőink is a költséghatékonyság alapján üzemelnek garantálva a maximális biztonságot. Ezen eszközeink átlagosan 120 mA áramfelvétellel üzemelnek. Egy általánosan használt kazánházi gázérzékelő rendszer 10 db eszközt feltételezve így éves szinten mindössze 251,8 kWh energiát fogyaszt. Tehát 269 Ft/kWh  piaci árral kalkulálva, az teljeskörű gázvédelem egész éves, folyamatos működtetésének költsége mindössze napi 186 Ft.

Ennyiből valóban meg tudja oldani irodaépületek, üzemek, kazánházak, garázsok, borospincék és sok más objektum gázvédelmét. Eszközkínálatunkkal minden gázvédelmi helyzetre talál megoldást. Mérgező gázoktól a szén-dioxid és oxigénszint méréséig.

Rendszereink a legmegbízhatóbb japán, német, angol szenzorokkal készülnek, egyben modulárisak, egyszerűen bővíthetőek. Automatikus szellőzés vezérlésüknek köszönhetően, riasztás esetén a védett objektum gázmentesítését is kezelhetik.

Keresse szaktanácsadóinkat, hogy az Önnek leginkább megfelelő érzékelő központot, gázérzékelési megoldáscsomagot ajánlhassuk.

Közzététel dátuma: 2022. augusztus 30.

Csatlakozz hozzánk: Facebook