Akciós csomag Klímatechnikai Szakembereknek: Fieldpiece SM480V és JL3PCINT

A klímatechnikai szakemberek munkája megköveteli a megbízható és precíz eszközöket, amelyekkel hatékonyan és pontosan végezhetik munkájukat. Most kivételes ajánlatot kínálunk: a Fieldpiece SM480V digitális szervizmanométert és a JL3PCINT nyomásmérő szondát 25%-os csomag kedvezménnyel érhetik el!

Fieldpiece SM480V Digitális Szervizmanométer

A Fieldpiece SM480V egy csúcskategóriás digitális szervizmanométer, amely a legújabb technológiával készült a precíz és gyors mérések érdekében. Főbb jellemzői:

  • Nagy méretű, színes kijelző: Könnyen olvasható, még napfényben is.
  • Kettős hőmérséklet bemenet: Lehetővé teszi a párhuzamos méréseket és a valós idejű elemzést.
  • Adatnaplózás: Mentési lehetőségek, amelyek segítségével a méréseket később is vissza lehet nézni.
  • Robusztus kivitel: Kifejezetten a terepi munkákhoz tervezve, hogy ellenálljon a kemény körülményeknek is.

JL3PCINT Nyomásmérő Szonda

A JL3PCINT nyomásmérő szonda kiváló kiegészítője a Fieldpiece SM480V manométernek. Ez a vezeték nélküli szonda pontos nyomásmérést biztosít, és könnyen integrálható a rendszerbe. Főbb jellemzői:

  • Nagy pontosságú mérés: Megbízható adatokat szolgáltat minden munkafolyamat során.
  • Vezeték nélküli kapcsolat: Egyszerű és gyors integráció a Fieldpiece eszközökkel.
  • Kompakt és tartós kivitel: Könnyen hordozható és ellenáll a mindennapi használat során fellépő kopásnak és ütődéseknek.

Akciós Ajánlat

Most mindkét eszközt 25%-os kedvezménnyel kínáljuk, így jelentős megtakarítást érhet el, miközben növeli munkájának hatékonyságát és pontosságát. Ez a csomag kiváló lehetőség mindazoknak a klímatechnikai szakembereknek, akik szeretnék korszerűsíteni felszerelésüket és javítani szolgáltatásaik minőségét.

Ne hagyja ki ezt a remek ajánlatot! Szerezze be a Fieldpiece SM480V szervizmanométert és a JL3PCINT nyomásmérő szondát most, és élvezze a professzionális eszközök nyújtotta előnyöket kedvezményes áron. Az akció korlátozott ideig érvényes, ne maradjon le róla!

Legyen felkészülve a nyári szezonra a legjobb eszközökkel!

Csatlakozz hozzánk: Facebook