Akárhogy is nézzük, a hűtés számít.

„A hűtés a modern életünk szerves része. Lehetővé teszi számunkra, hogy kényelmesen élhessünk és dolgozhassunk, életeket menthessünk, egyszóval képessé tesz bennünket eredményeink elérésére. A hűtés igénye mindenhol ott van, bár érdekes módon sokszor észrevétlenül érinti az életünket. Akárhogy is nézzük, a hűtés számít.” mondta Steve Gill, a Hűtés Világnapjának alapítója.

A 2022-es Las Vegas-i AHR Expo egyik szekció ülésén Gill bejelentette, hogy 2022-ben a Hűtés Számít lesz a nap témája. „Célunk, hogy a közvélemény figyelmét felhívjuk a hűtés alapvető előnyeire, hogy az milyen hatással van a mindennapi életre, és hogy a technológiai döntések hogyan segítik elő a jövő generációinak környezeti jólétét.” - A Hűtés Világnapját június 26-án és környékén ünneplik.

A Hűtési Világnap bizottsága szerint a hűtési és légkondicionálási ágazatra vonatkozó irányelvek, szabványok és kódrendszerek ellenére továbbra is jelentős hiányosságok mutatkoznak a közéletben a hűtés fontosságának megértésében. Még akkor is, ha olyan kérdések merültek fel, mint a hűtőközeg-átállás, a káros anyag kibocsátás csökkentése és az energiahatékonyság maximalizálása. A kormányok évtizedek óta foglalkoznak ezzel a kérdéssel a globális politikák és a kötelező nemzetközi keretek kialakítása miatt. Több száz nemzeti és nemzetközi szövetség foglalkozik ezekkel a kérdésekkel, amelyek a Hűtés Világnapjának partnerei.

Részletes információk a Hűtési Világnap hivatalos oldalán: https://worldrefrigerationday.org/ 

Részletekért kattintson a képre!

Közzététel dátuma: 2022. június 6.

Csatlakozz hozzánk: Facebook